top of page

Lente, licht en persoonlijke groei

Bijgewerkt op: 22 feb.


Op de drempel van de ingetogen wintertijd naar de uitbundige lente bewust worden van wat sluimert onder de oppervlakte. Het staat te dringen om zijn weg naar buiten te vinden, naar het licht.


Zo kan je ook de realisatie van jouw eigen potentieel zien.

Zet jouw sluimerende verlangens en nog ongebruikte kwaliteiten in het zonnetje. Koester ze, geef het liefdevolle aandacht en heb geduld. Vertrouw erop dat alles op de juiste tijd en op de goede plek tot groei en bloei komt.


Zie jezelf:

met je voeten stevig geworteld in de aarde en je houding lang en krachtig opgericht naar de zon. Met ruimte in je borstkas voor een volledige ademhaling en een stralend hart.

Het is helder in je hoofd, licht in je hart en warm in je buik. Een houding voor veerkracht, moed en vitaliteit.


Vanuit die stilte en verbinding is het mogelijk ons ware zelf te ontmoeten en te omarmen met alles wat er is. Verbonden met licht van boven en met de stuwende lente-energie vanuit de aarde is persoonlijke groei een natuurlijk verschijnsel.

De lente is een prachtige tijd om je over te geven aan groeien en bloeien. Je te laten meenemen in de natuurlijke flow. Zonder teveel hoofd en vooral met heel veel hart. Een moedig hart.


Laten we ons herinneren dat alles wat we nodig hebben al in ons zit.

Laten we ons aangeboren potentieel vullen en voeden en ons licht laten stralen voor de wereld om ons heen.

Laten we de verandering leven die we willen zien in de wereld.


Namaste, 

We hebben een 'voor ieder wat wils'-verzameling gemaakt zodat je uit meerdere invalshoeken gevoed wordt op het thema.


We wensen je veel lees-, kijk- en luisterplezier.


 

Deva Premal & Miten - Seven Chakra Gayatri Mantra - Opname 2022 Almere (duur 14:18)


De Zeven Chakra's Gayatri Mantra is de oproep aan alle wezens die de zeven chakra's verlichten en de zeven rijken zegent, van het aardse vlak tot de verblijfplaats van de hoogste waarheid. Tekst en toelichting van deze prachtig mantra vind je HIER op de site van Deva.Een podcast van Awakened Society met Els van Steijn over familie opstellingen (duur 7:37)


De fontein staat symbool voor ons familiesysteem. Hoe weet je of je op de goede plek staat? Wat is de goede plek? En als je dat bewust bent, wil je dan wel van plek veranderen? Dat legt Els van Steijn, bestsellerauteur van De Fontein, uit in dit fragment.'Full Audiobook: The Gifts Of Imperfection' door Brené Brown (duur 4:20:58)


Dit boek roept op tot een beweging, gevoed door vrijheid, die ontstaat als we stoppen met doen alsof alles in orde is als dat niet zo is. Stop met streven naar perfectie. Streef naar authenticiteit.Anna Dru Yoga & Meditatie, de Boom, vrksasana (duur 10:44)De Yogahouding, de Vrksasana, de boom, geeft balans & stabiliteit. Geeft kracht en energie, is geweldig om dagelijks te doen. Je merkt hoe je balans en kracht toeneemt. 

Benieuwd naar onze

  • persoonlijke verhalen,

  • yoga weetjes,

  • praktische spiritualiteit en

  • intrigerende inspiratie?

Maak kennis met ons door ons te volgen op


Of schrijf je in voor de nieuwsbrief
 

Ben je enthousiast om je te laten verwennen, helemaal tot rust te komen en positief geïnspireerd te raken? Dit is dit de link naar onze eerstvolgende retraite.
Comments


bottom of page