top of page
Dru Yoga weekend retraites

Contact  Dru Yoga Weekend Soestduinen

Als je op zoek bent naar leuke manieren om je lichaam te bewegen, je hoofd tot rust te brengen en je hart te volgen, ben je hier aan het juiste adres. Registreer je voor een van onze yoga retraites. Dru Yoga Weekend Retraite: jouw kans om jezelf opnieuw te ervaren.

Nederland

Contact

Mail of bel me gerust of vul onderstaand formulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Bedankt voor je bericht. Ik neem spoedig contact met je op.

Contactpersoon:

ANNETTE PAULICH

TEL.: +31 (0)6 199 199 29

Adres:

Doubletree by Hilton Royal Parc Soestduinen 

Van Weerden Poelmanweg 4-6

3768 MN Soest

TEL.: +31 (0)35 603 8383

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen

We worden er heel blij van om deze yogaweekend retraites te begeleiden omdat het iedereen zoveel goed doet: het zorgt voor ontspanning, je wordt er blij van en je zit (weer) lekker in vel. We hopen echt dat je meedoet!

Veelgestelde vragen
 • Health Club 'matters' - alle zaken op een rijtje
  Behalve dat de Health Club er inderdaad toe doet (it matters) zijn er ook een aantal zaken (matters) die goed zijn om te weten: AANBOD de Health Club bestaat uit: - een goed geoutilleerde sportzaal, - de beauty en massage mogelijkheden - de wellness met de natte ruimtes: het weldadig verwarmde zwembad, een Finse sauna en een Turks stoombad. TOEGANG De HEALTH CLUB is geopend iedere dag van 7-22 uur. - De SPORT-zaal is vrij toegankelijk - De WELLNESS bereik je via de kleedruimte. Het pasje van je hotelkamer is de 'sleutel'. - De lockers in de kleedruimte beveilig je met een zelfgemaakte code. De instructie staat heel duidelijk uitgelegd op een sticker aan de binnenkant van het lockerkastdeurtje. - Contact met de BEAUTY en QoQo-massages gaat via 1. QoQo-retreat: T +31 (0)88 - 81 00 818 | E info@qoqoretreat.com 2. het hotel: T +31 (0)35 603 8383 (optie 1 resp. 3) | E healthclub.soestduinen@hilton.com. Of ter plaatse via de receptie van het hotel of via de receptie bij de Health Club. KLEDING - in het zwembad gaan bezoekers gekleed. - in het sauna-gedeelte maken bezoekers zelf de keuze voor gekleed of ongekleed. BADJAS, SLIPPERS EN HANDDOEKEN - op je kamer vind je je badjas en slippers - in de Health Club zijn voor bezoekers grote handdoeken beschikbaar. Is er niemand achter de receptie in de Health Club, voel je vrij een handdoek te pakken (die zie je liggen in de kast achter de receptie) SPECIAAL VOOR RETRAITE-GASTEN - je ontvangt 15% korting (alleen) op een beauty-behandeling. LOCATIE - de Health Club bevindt zich in het souterrain van het hotel ORGANISATIE 'Double Tree by Hilton Health Club Soest' is een zelfstandig bedrijf met eigen club-leden en ook toegankelijk voor hotelgasten. TIP Kom je vrijdag al eerder komt dan de inchecktijd van 15 uur? Geef het ons door, dan zorgen wij dat er bij de receptie een toegangskaart, een badjas en slippers voor je klaarliggen. Is dit voldoende antwoord op de vraag? Bel of mail anders nog graag!
 • Wat neem ik mee?
  Ik ga op reis en ik neem mee... VOOR DE BEOEFENING VAN YOGA - kan je het beste kleding dragen waarin je je makkelijk beweegt. Verder kan je nog een flesje water meenemen (ook voor de wandeling op zaterdag), warme kleding voor tijdens de ontspanning, eventueel een extra kussentje, en een pen en schriftje. Er zijn yogamatjes beschikbaar, hoofdkussentjes, meditatie-kussens en dekentjes voor tijdens de ontspanning. Er zijn een paar yoga-blokken, genoeg yoga-riemen en enkele oogkussentjes. Er zijn grote handdoeken beschikbaar die je over je matje kan leggen. Voor alles geldt: voel je vrij om eigen 'attributen/props' mee te nemen die je graag gebruikt. TER OVERWEGING: Sportkleding en -schoenen voor in de sportzaal. Badkleding voor in het zwembad. Wandelschoenen voor de wandeling. OMKLEDEN Na de yogales op vrijdagmiddag (19:00 uur) kleden we ons om voor het diner. Na de yogales s'morgens (zaterdag en zondag) hoeft dat niet. We kunnen in yogakleding gebruik maken van het ontbijtbuffet. Is dit voldoende antwoord op de vraag? Bel of mail anders nog graag!
 • Welke maaltijden zijn inbegrepen?
  De maaltijden gebruiken we in het restaurant van het hotel: Restaurant Royal Club In het arrangement zijn inbegrepen: - het diner op vrijdag en - het ontbijt op zaterdag en zondag. DINER op VRIJDAG Het diner op vrijdag is een 2-gangen keuze-menu, inclusief 2 drankjes. Je hebt per gang de keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht. We sturen je vooraf de keuze per email toe zodat je ons/de keuken dat kan laten weten. Zo wordt 'foodwaste' voorkomen en kan de kwaliteit en service gegarandeerd worden. ALLERGIE-INFORMATIE EN DIEETWENSEN Je ontvangt voorafgaand aan het yogaweekend per e-mail het 2-gangen keuze menu. Het verzoek is om dat per omgaande terug te sturen zodat foodwaste wordt voorkomen en de meest optimale kwaliteit en service geboden kan worden. Je kan hierbij ook allergie-informatie en dieetwensen doorgeven; de keuken houdt daar graag rekening mee. ONTBIJT op ZATERDAG en ZONDAG Het ontbijt is een luxe ontbijtbuffet dat we bezoeken na de yoga-sessie en geopend is tot 11 uur (in overleg is het mogelijk om voorafgaand aan de yoga al iets te nuttigen). LUNCH op ZATERDAG en ZONDAG In de praktijk blijkt dat de meesten niet lunchen, vanwege het overvloedige ontbijt op zo'n laat tijdstip. En in de yogaruimte is ook altijd fruit. DINER op ZATERDAG Het diner is niet inbegrepen omdat iedereen zo zijn eigen wensen heeft om de zaterdagavond in te vullen. Dan is het zonde om de prijs te moeten verhogen vanwege een extra diner, terwijl dat het gevoel van vrijheid belemmert. Sommigen willen zich op zaterdagavond terugtrekken terwijl anderen liever elkaar opzoeken. Meestal wordt op zaterdagochtend met elkaar over de invulling gesproken. - diner op zaterdag, in het hotel Als je zaterdag weer graag in het hotel wil eten is dat à la carte. Het speciale retraite-aanbod is een 2-gangen menu voor €40. En dat is ook weer inclusief 2 drankjes. Je kan kiezen uit een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht van de kaart. Deze kaart is ook al vooraf digitaal beschikbaar. Roomservice is ook mogelijk: je bestelt vanaf de restaurantkaart en betaalt €5 extra per bestelling. - diner op zaterdag, in de buurt Om een voorzetje te geven om in de buurt te dineren: je kan gezellig eten om de hoek (net over het spoor) bij Brasserie De Soester Duinen, of in Soest-Zuid, even verderop, modern en knus eten bij Sabrosa Kitchen. Voor beiden geldt het advies om vooraf te reserveren... Laagdrempelig en naast De Soester Duinen vind je het Egyptisch restaurant/pizzeria De Nijl; no-nonsense en goed: daar kan je altijd terecht. NB Door niet alle maaltijden op te nemen in het arrangement kunnen we de prijs ook lager houden. Is dit voldoende antwoord op je vraag? Bel of mail anders nog graag!
 • Ik heb klachten, kan ik dan wel meedoen?
  Dru yoga staat erom bekend dat het geschikt is voor iedereen: ongeacht leeftijd, conditie of klachten. Zolang je zelfstandig kan opstaan is er geen belemmering om te komen. FYSIEKE KLACHTEN Bovenaan staat dat je zelf goed je grenzen bewaakt. Wij kunnen aan de buitenkant niet altijd zien waar die grenzen voor jou liggen. Bij de beoefening van de yoga benoemen we de aandachtspunten en de uitnodiging is om goed jezelf in acht te nemen zodat je weet waar en wanneer je stopt. De yoga-sessies worden begeleid door gediplomeerde en ervaren docenten die geschoold zijn om de yoga-houdingen te kunnen aanpassen. Zoals bij hoge bloeddruk, zwangerschap, gewrichtsproblemen, rugklachten... Het is belangrijk dat je ons vooraf volledig informeert. Je ontvangt voorafgaand aan het yogaweekend een intake-formulier dat daarvoor bedoeld is. Mocht je twijfelen, raadpleeg dan in ieder geval je behandelend arts. ANDERE KLACHTEN Er zijn behalve fysieke klachten ook mentaal/emotionele klachten die belemmerend kunnen zijn om deel te nemen. Hoe zit dat met depressieve gevoelens of een burn-out bijvoorbeeld? Het is ontzettend goed als je je dit afvraagt. Wij weten ook dat de periode waarin je zat of zit echt een grote impact heeft op lichaam én geest. Het advies is daarom om even met elkaar te bellen. Want het enige antwoord dat geschikt is om hier te schrijven is dat het heel persoonlijk is: iedereen is verschillend en jouw verhaal is dus uniek. En zo ook dus de manier waarop je deze retraite zelf wel of niet kan invullen. Wij kunnen je daarbij helpen door samen het gesprek te hebben. Is dit voldoende antwoord op je vraag? Bel of mail anders nog graag!
 • Wat doe ik in mijn vrije tijd?
  Vrije tijd is niet persé makkelijk. Als je het niet gewend bent is het logisch dat je niet meteen weet wat je met jezelf moet beginnen... BEGINNEN Het programma is zo opgezet dat je naast de vaste programma-onderdelen ook nogal wat vrije tijd hebt. Zeker als je vrijdag al vroeg komt en ook de zondag nog de hele dag kan blijven. Zo maak je weliswaar optimaal gebruik van het arrangement, maar wat doe je met al die vrije tijd? OPTIES Je kan de vrije tijd invullen naar eigen smaak. Een aantal suggesties: - Health club, met sport en wellness mogelijkheden (7:00 - 22:00 uur) - Via de Health club je laten verwennen met een beauty-behandeling en/of massage. - wandelen in de Lange Duinen of Korte Duinen of op het naastgelegen landgoed De Palz - fietsen (fiets mee? of anders is fietsverhuur bij het hotel mogelijk) - niets doen - lezen - schrijven ... Voel je vrij om het helemaal zo in te vullen zoals het goed voelt voor jou: trek je je terug of vind je het gezellig met anderen? Drie dagen me-time: niets moet, alles mag... VRIJDAG AL VROEG NAAR DE HEALTH CLUB? Kom je vrijdag al eerder, laat het ons dan weten. Dan regelen we een pasje voor je om al gebruik te maken van de Health Club. Evenals een badjas en slippers. In de Health Club liggen de handdoeken in het zicht, die je zelf mag pakken als er verder niemand in de buurt is. UITSTAPJES Het Herman van Veen Arts Center ligt op het Palz Landgoed. Er zijn ook steden in de buurt die volop mogelijkheden geven qua cultuur, horeca maar ook shoppen. Zoals Amersfoort, Utrecht, Hilversum... Kijk verder op de VVV-website voor uitstapjes in de buurt: op de Utrechtse Heuvelrug... ZATERDAG AVOND Je kan de zaterdagavond helemaal invullen naar je eigen wensen, zoals ongestoord lezen, uitgebreid in bad of gezellig uit eten. Mogelijkheden over het diner op zaterdagavond vind je bij de veelgestelde vraag 'welke maaltijden zijn inbegrepen'. Is dit voldoende antwoord op je vraag? Bel of mail anders nog graag!
 • Korting, altijd leuk...
  Heerlijke verwennerij dit weekend, dat is je zo gegund. REPEATER Ben je al eens eerder geweest op de Dru Yoga Weekend Retraite: het wellness yoga arrangement in Soestduinen? Dan ontvang je 10% korting. BEAUTY Boek je een beauty behandeling in de Health Club, dan betalen retraite-gangers 15% minder. ZATERDAG DINER Eet je een tweede keer 's avonds toch ook graag in het hotel? Je mag weer een culinair 2-gangen diner bestellen van de kaart, in het Royal Parc Restaurant voor maar €40. En daar zitten ook nog eens 2 drankjes bij inbegrepen. Misschien komt het er niet vaak van om jezelf te verwennen en zijn deze voordeeltjes net het zetje dat je nodig hebt. Geniet ervan: je bent het waard. Is dit voldoende info? Bel of mail anders nog graag!
 • Klopt het dat er geen annuleringsvoorwaarden zijn?
  Gewoon, omdat het kan... We zitten in de luxe situatie dat we geen annuleringsvoorwaarden hoeven te hanteren, dus daar gaan we dan ook niet moeilijk over doen. Dat leek ons ook wel zo ongedwongen en fijn voor jou. We zijn allemaal heel blij met jouw boeking en laten je graag meedelen in de ruimte die er is. Het gaat niet altijd alleen maar over geld. Onze passie is om het positieve effect van Dru yoga met zoveel mogelijk mensen te delen. Zolang het lukt verhogen we de prijs niet en hanteren we geen annuleringsvoorwaarden. Dat geeft je hopelijk de mogelijkheid te boeken en het vertrouwen dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je door onvoorziene omstandigheden je geld kwijt bent. Dat is voor niemand leuk. En zeker niet als je al moet annuleren: dat doe je ook niet voor niets... TOCH MOETEN ANNULEREN In het geval je onverhoopt je boeking moet afzeggen, vragen we alleen handelingskosten van €50. Om gemaakte kosten te dekken. Maar hopelijk gaat dat niet nodig zijn. Mocht je overigens je inschrijving verzetten naar een andere datum, dan verrekenen we die handelingskosten ook weer. Inderdaad: omdat we blij zijn als je komt.. Is dit voldoende antwoord op je vraag? Bel of mail anders nog graag!
bottom of page