top of page
Dru Yoga weekend retraites

Docenten Dru yoga retraite

Dit is onze passie: 

We bieden je graag een plek waar je jezelf kan zijn en waar niets hoeft. Waar je je volkomen op je gemak voelt zodat je alle luxe en aandacht met open armen (en hart) kan ontvangen. 

Alle docenten zijn geschoold en ervaren in het begeleiden van mensen en groepen met Dru Yoga. Zij kennen uit eigen ervaring de voordelen van deze afwisselende en holistische yogavorm en zijn bevlogen om dat met jou te delen.

Hieronder stellen de docenten zichzelf graag aan je voor:

Welkom op deze pagina 'Over ons'

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
Annette Paulich

Annette Paulich

Annette verzorgt sinds 2017 Dru yoga retraites bij dit hotel maar doordat ze tegenwoordig veel reist vormt ze met andere Dru yoga collega's nu een team om dit prachtige aanbod te kunnen continueren. 

 

Ze is onder andere gediplomeerd Dru yoga docent (2007) en geeft al jarenlang lessen, workshops en retraites. Haar passie is persoonlijke groei en bewustzijns-ontwikkeling en de praktische spiritualiteit van Dru yoga geeft daar handen en voeten aan. Via afgestemde begeleiding brengt Annette je in contact met jezelf: je komt thuis. Ze biedt openheid en vrijheid zodat vanuit deze ruimte er inzichten komen en inspiratie. Alles met jouw welzijn voorop: niets moet, alles mag.

Annette combineert de Dru yoga-sessies met Reiki-energie en Hartcoherentie-oefeningen. Ze worden zorgvuldig opgebouwd en worden daarmee makkelijk te volgen en het effect wordt groter.

Over Annette wordt gezegd dat ze rust uitstraalt, een fijne stem heeft en een vriendelijke benadering waardoor je je bij haar op je gemak voelt. Haar motto is: ‘dat wat aandacht krijgt, groeit'.

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
Jannet Groenewold

Jannet Groenewold

Jannet is in 1988 na haar studie verpleegkunde vertrokken naar India waar ze voor het eerst in aanraking kwam met yoga, wat destijds nog ver van haar bed stond. Inmiddels is ze naast Dru yoga docente nog gediplomeerd in diverse andere Yoga stromingen en heeft verschillende holistische gezondheid en coaching courses gevolgd. Sinds 10 jaar heeft ze haar coachen/lesgeven en verzorgen van workshops/retraites gecombineerd met haar werk als manager in de gezondheidszorg. 

Yoga betekent voor haar, de tijd nemen om weer in contact komen met jezelf, in stilte en ontspanning, in verbinding met je hart en body & mind. Zonder verwachtingen, zonder strijd en met de nodige humor. In haar lessen hoopt zij daarin iets voor een ander te kunnen betekenen.

Mensen zeggen over Jannet dat ze warm is, authentiek en inspirerend. Kenmerkend is dat ze van lachen houdt en zorgt voor een veilige omgeving.

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
 Jeannine Paulich

Jeannine Paulich

Gediplomeerd Yin/Yang yoga en Dru yoga docente: geeft wekelijkse lessen, workshops en begeleidt retraites. Daarnaast maakt Jeannine podcasts voor luisteraars die op zoek zijn naar acceptatie en innerlijke vrede.

 

Jeannine begon in 2015 met yoga toen ze niet goed in haar vel zat en weer in balans wilde komen. Rustig bewegen met aandacht voor de ademhaling bleek de ideale manier om haar hoofd de ruimte te geven die het nodig had.

Wat Dru yoga zo bijzonder voor haar maakt, is dat er echt aandacht wordt besteed aan loslaten vanuit het lichaam. Jeannine heeft een passie voor Dru en het delen ervan om rust en verbinding te brengen.

 

Jeannine wordt omschreven als authentiek, afgestemd en vrolijk. Ze brengt je keer op keer in contact met: 'Ik ben, hier nu, in dit".

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
Astrid Ogelo Moyolife.jpg

Astrid Ogelo

Astrid startte in 2016 haar holistische lifecoachingspraktijk Moyolife. De aanleiding was haar eigen ervaring met yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness en meditatie tijdens het herstel van een flinke burn out. De rust en ontspanning, acceptatie en ruimte die zij nu kan geven aan dat wat er is geeft haar, wat zij zelf gekscherend noemt, een soort “zendingsdrang”. Nou ja, ze neemt je graag mee in de wereld van rust, ruimte en regie. Naast holistisch lifecoach is zij gediplomeerd dru yoga, restorative yoga, yin yoga en meditatie docent. Zij geeft klankschalenmassages en klankconcerten, waarbij zij ook haar ervaring als zangeres inzet.
In juni 2023 organiseerde zij haar eerste yogareis naar haar huis in Kenia. Een plek waar je persoonlijke ontwikkeling kunt combineren met een geweldige reiservaring.

 

De rode draad in alle door Astrid begeleidde sessies is rust, het vergroten van je bewustzijn en de regie over jouw leven in jouw handen voelen. Dit is de weg naar verbinding met jezelf en anderen en genieten van je leven

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
Dru Yoga

Larisa Jevsjoekova

Larisa geeft al jaren lang (sinds 2008) met veel plezier Dru yoga en meditatie lessen. Ze combineert verschillende technieken van Dru yoga en Qi-gong. Zo kan energie beter stromen waardoor balans in het lichaam wordt hersteld. Gefascineerd door overeenkomsten tussen moderne wetenschap en oude yoga en meditatie tradities, ontdekte ze dat niets los staat van elkaar en dat het beoefenen van yoga goed geïntegreerd kan worden in het dagelijks leven. Naast haar lessen geeft Larisa verschillende workshops over o.a. de werking van kristallen en het gebruik van mudra’s.

 "Yoga is voor mij een avontuur, een enorme ontdekkingstocht in jezelf. Het beoefenen van yoga en meditatie is voor mij een heel praktische manier om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Om in deze turbulente tijd met grote uitdagingen bij je eigen kracht te blijven, helpt yoga mij stilte te ervaren op elk moment van de dag. En via die stilte terug te komen naar vreugde, vrede en vrijheid."

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief biedt (ongeveer) maandelijkse info met de leukste links en praktische inspiratie.

Verder natuurlijk de nieuwe planning van retraites.

 

Probeer het uit.

En laat het los als het je niet aanspreekt.
 

Leuk om in contact te zijn.

bottom of page