top of page
Dru Yoga weekend retraites

Over ons

De organisatie van deze wellness yogaweekenden in Soestduinen is een initiatief van Annette Paulich. Zij en collega Dru docenten verzorgen regelmatig een heerlijk ontspannend en tegelijk indrukwekkend yogaweekend. Want Dru Yoga is meer dan yoga.

Alle docenten hebben de passie om Dru Yoga uit te dragen, want zij kennen uit eigen ervaring de voordelen van deze meditatieve en energetische yogavorm. 

Hieronder stellen de docenten zichzelf graag aan je voor:

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
Annette Paulich

Annette Paulich

Annette is onder andere gediplomeerd Dru yoga docente en geeft al jarenlang lessen, workshops en retraites. Haar passie is persoonlijke groei en bewustzijns-ontwikkeling en de praktische spiritualiteit van Dru yoga geeft daar handen en voeten aan. Via de heerlijke flows, stiltes, visualisaties en de diepe ontspanning brengt Annette je in contact met jezelf: je komt thuis. Ze biedt ruimte en begeleiding zodat vanuit deze stabiliteit en afstemming er inzichten komen en inspiratie. Alles met jouw welzijn voorop: niets moet, alles mag.

Annette combineert de Dru yoga-sessies met Reiki-energie en Hartcoherentie-oefeningen. Ze worden zorgvuldig opgebouwd en worden daarmee makkelijk te volgen en het effect wordt groter.

Over Annette wordt gezegd dat ze rust uitstraalt, een fijne stem heeft en een vriendelijke benadering waardoor je je bij haar op je gemak voelt. Haar motto is: ‘dat wat aandacht krijgt, groeit'.

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
Jannet Groenewold.jpg

Jannet Groenewold

Jannet is in 1988 na haar studie verpleegkunde vertrokken naar India waar ze voor het eerst in aanraking kwam met yoga, wat destijds nog ver van haar bed stond. Inmiddels is ze naast Dru yoga docente nog gediplomeerd in diverse andere Yoga stromingen en heeft verschillende holistische gezondheid en coaching courses gevolgd. Sinds 10 jaar heeft ze haar coachen/lesgeven en verzorgen van workshops/retraites gecombineerd met haar werk als manager in de gezondheidszorg. 

Yoga betekent voor haar, de tijd nemen om weer in contact komen met jezelf, in stilte en ontspanning, in verbinding met je hart en body & mind. Zonder verwachtingen, zonder strijd en met de nodige humor. In haar lessen hoopt zij daarin iets voor een ander te kunnen betekenen.

Mensen zeggen over Jannet dat ze warm is, authentiek en inspirerend. Kenmerkend is dat ze van lachen houdt en zorgt voor een veilige omgeving.

Dr Yoga weekend retraite in Soestduinen
 Jeannine Paulich

Jeannine Paulich

Gediplomeerd Yin/Yang yoga en Dru yoga docente met ervaring in het geven van invallessen, workshops en retraites. Ze begon in 2015 met yoga toen ze niet goed in haar vel zat en weer in balans wilde komen.

 

Rustig bewegen met aandacht voor de ademhaling bleek de ideale manier om haar hoofd de ruimte te geven die het nodig had.

Wat Dru yoga zo bijzonder voor haar maakt, is dat er echt aandacht wordt besteed aan loslaten vanuit het lichaam. Jeannine heeft een passie voor Dru en het delen ervan om rust en verbinding te brengen.

 

Jeannine wordt omschreven als authentiek, afgestemd en vrolijk. Ze brengt je keer op keer in contact met: 'Ik ben, hier nu, in dit".

Nieuwsbrief

In de maandelijkse post aan jou lees je over de ervaringen van een yogi, updates, weetjes en inspiratie.
 

Leuk om in contact te zijn.

bottom of page