top of page

Over ons

De organisatie van deze wellness yogaweekenden in Soestduinen is een initiatief van Annette Paulich. Zij en collega Dru docenten verzorgen regelmatig een heerlijk ontspannend en tegelijk indrukwekkend yogaweekend. Want Dru Yoga is meer dan yoga.

Alle docenten hebben de passie om Dru Yoga uit te dragen, want zij kennen uit eigen ervaring de voordelen van deze meditatieve en energetische yogavorm. 

Hieronder stellen de docenten zichzelf graag aan je voor:

IMG_2713.jpg

Annette Paulich

Annette is onder andere gediplomeerd Dru yoga docente en geeft al jarenlang lessen, workshops en retraites. Haar passie is persoonlijke groei en bewustzijns-ontwikkeling en de praktische spiritualiteit van Dru yoga geeft daar handen en voeten aan. Via de heerlijke flows, stiltes, visualisaties en de diepe ontspanning brengt Annette je in contact met jezelf: je komt thuis. Ze biedt ruimte en begeleiding zodat vanuit deze stabiliteit en afstemming er inzichten komen en inspiratie. Alles met jouw welzijn voorop: niets moet, alles mag. 

Annette combineert de Dru yoga-sessies met Reiki-energie en Hartcoherentie-oefeningen. Ze worden zorgvuldig opgebouwd en worden daarmee makkelijk te volgen en het effect wordt groter.

Over Annette wordt gezegd dat ze rust uitstraalt, een fijne stem heeft en een vriendelijke benadering. Haar motto is: ‘dat wat aandacht krijgt, groeit'.

Dorinde de Boer

Dorinde is gediplomeerd Dru Yoga docente met jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops en retreats. Iedere les, iedere ontspanning en iedere meditatie geeft zij vanuit haar hart, doorleefd en puur, en dat voel je. 

Op warme en liefdevolle wijze zet zij haar programma neer, met veel aandacht voor detail. Zo biedt zij een veilige bedding waarin de deelnemers voelen dat zij zichzelf kunnen zijn, zich gedragen voelen, waar zij mogen loslaten en ontspannen, mogen landen in de stilte in zichzelf. 

Dorinde weet je als geen ander mee te nemen in haar les, straalt rust uit en vrolijkt je op met haar heerlijke grote glimlach!

2020 07 Dorinde.jpg

Jeannine Paulich

Gediplomeerd Yin/Yang yoga en Dru yoga docente met ervaring in het geven van invallessen, workshops en retraites. Ze begon in 2015 met yoga toen ze niet goed in haar vel zat en weer in balans wilde komen. Rustig bewegen met aandacht voor de ademhaling bleek de ideale manier om haar hoofd de ruimte te geven die het nodig had.

Wat Dru yoga zo bijzonder voor haar maakt, is dat er echt aandacht wordt besteed aan loslaten vanuit het lichaam. Jeannine heeft een passie voor Dru en het delen ervan om rust en verbinding te brengen. Jeannine wordt omschreven als authentiek, afgestemd en vrolijk. Ze brengt je keer op keer in contact met:

'Ik ben, hier nu, in dit".

Jeannine-Paulich.gif
  • Whatsapp_37229
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page