top of page

EIGENheidIK ZAL EERLIJK MET JE ZIJN IK HAAT OPRUIMEN


Begrijp mij niet verkeerd. het gevoel achteraf is super fijn.


Ik weet hoe licht.

Ruimtelijk. En opgeruimd het achteraf voelt. Net zoals na een uur yoga of na gesport te hebben.


Maar de eerste stap is super frustrerend. (H)erken je dat? Dat gevecht in je hoofd; ‘Niet nu!’ Ik heb belangrijkere dingen te doen die NU aandacht vragen!

Ik heb het niet over de dagelijkse dingen weer op zijn plek zetten (wat ook een irritatie kan zijn :-)) Maar over de opruiming van binnenuit. Die kasten en laatjes die uitpuilen en die aandacht vragen. Net zoals die terugkerende kopzorgen - die onafgemaakte projecten - die familie relaties die niet lekker lopen - die onverklaarbare keelpijn of huid irritatie die maar blijft. Allemaal tekenen van ‘achterstallig onderhoud’ En juist hierdoor, door de schijnbare tegenstelling Die haat / liefde verhouding, komt er een beweging op gang. Er zijn namelijk geen shortcuts. Ieder stapje is van belang Hoe ruk dit ook is :-P Je moet eerst 1- RUIMTE MAKEN in je agenda en hoofd, waarna je pas kan 2- SORTEREN- wat kan weg, wat (nog) niet en wat behoud je? 3- alvorens je kan GENIETEN van de ruimte achteraf En dannnn ben je er. Helemaal vrij van oude meuk én heb je ruimte voor nieuwe belevingen. En als dat lukt - Kan je dat gevoel? dan heb je energie voor 10 Heb je meer aandacht Voel je je alsof je net gesport hebt - met een sauna - een heerlijk nachtje weg onder zo’n donzen dekbed mét ook nog iemand die een ontbijt voor je maakt met précies die dingen die je lekker vindt Klinkt to good to be truth he? Ik zeg je; dit is precies wat we 3 dagen gaan doen in het DoubleTree by Hilton in Soestduinen. Dag 1 - er hoeft niets - en door te ontspannen, bewust te ademen zijn we in alle troep in ons leven :-) Dag 2 - opruimdag! Door breath work, stilte en (familie)opstellingen ruimen we oude shit op; Dag 3 - yes, die upgrade naar meer energie - meer RUST, met meer aandacht voor die dingen die jij wenst ligt voor het oprapen. Dus STOP met uitstellen En start met bewegen. Denk niet te lang - nog maar 6 plekken (10 bezet!) beschikbaar. Neem contact op via bianca@biancabuts.nl om die innerlijke opruimplek te bemachtigen. Ps. Partners zijn ook welkom. Bij 2 persoons boeking ontvang je korting


Tot ziens in Soestduinen

Bianca

 


De meest bekeken Nederlandse TedTalk over zelfbeeld en eigenwaarde (Nederlands, 9:09)


Een ontroerende kernachtige presentatie van Rube van Tienen. Hij geeft je een kwetsbaar kijkje in het hart van een succesvol goochelaar.
Boek: Levenswijs van Petra Pronk


Een prachtig boek met verrijkende levensverhalen van elf bekende landgenoten op leeftijd. Ze vertellen over hun levenservaringen, opdat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen.
Muziek: - Reflections - full album (48:17)

Motivational Music voor creativiteit en studie


Tags: emotioneel, opbeurend, inspirerend, prestatie, schoonheid, natuur, aarde, planeet, verheffend, nostalgisch, piano, commercieel, reclame, motiverend

Dru Yoga - Video Online. (Engels, 22:00)

Snelle energieboost en ontspanning


We zouden allemaal graag precies weten wat ons doel in het leven is en de kracht en overtuiging hebben om elke dag actie te ondernemen. Nou, wij hebben de oplossing voor je want deze Dru Yoga-les is speciaal ontworpen om daarmee te helpen! 

Wil je vaker weetjes, inzichten en inspiratie?

Volg ons op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Comments


bottom of page