top of page

Bewust worden van het onbewuste

Bijgewerkt op: 3 jan.


We wensen je alle moois...

En dan is het toch opeens alweer februari.

Ik realiseer me dat we met veel van jullie dit jaar nog geen contact hebben gehad.

En hoewel al februari: ik ga je gewoon toch alle moois toewensen:

... een liefdevol contact met jezelf en de wereld om je heen. En dat je die keuzes kan maken die zorgen voor een gelukkige toekomst.


Voor mij voelde januari een beetje als vacuüm. Hoe graag ik ook wilde en hoe vaak ik er ook voor ging zitten: ik kreeg de zaken niet concreet. Ik heb me uiteindelijk eraan overgegeven en kunnen genieten van me-time.

De tijd ging op aan bijkomen van alle december drukte, een dans-challenge (aanrader!), oriëntatie op communicatie-vaardigheden en aan het lezen over 'bewust onbewust'.

Dat laatste vanwege het bezoek van Dinga van Driel aan het Licht Leven-yogaweekend, met een Pscych-K aanbod. Waarover hieronder meer.


Deze nieuwsbrief heeft als thema: 'mijn onbewuste en ik'. omdat dit onderwerp mij heeft gegrepen. Ik ben benieuwd of jij het ook zo boeiend, helpend en inspirerend vindt. Het is mijn ervaring dat hoe meer je erover leest/luistert hoe concreter en praktischer het wordt.

We hebben een 'voor ieder wat wils'-verzameling gemaakt zodat je uit meerdere invalshoeken gevoed wordt op het thema.


We wensen je veel lees-, kijk- en luisterplezier.

 

Psych-K, een techniek voor een lichter leven


PSYCH-K® helpt over het algemeen individuen om zichzelf, hun omstandigheden en hun persoonlijke potentieel bewust en onbewust opnieuw waar te nemen, om een gelukkiger en bevredigender leven te leiden.


Tijdens de Dru Yogaweekend Retraite in maart bestaat de mogelijkheid een Psych-K sessie te boeken. Belangstelling? LEES HIER over de techniek én ervaringen van degene die je voorgingen bij Dinga van Driel van Drielink Coaching.

 

INSTAGRAM account van Dru Netherlands, voor het delen van info over:

🧘🏻‍♂️ Meditation - Yoga - Ayurveda - Coaching

✨ Retreats, Teacher Training, Online

Word je bewust van het onbewuste:

🔥Transform yourself, transform the world.
VPRO interview met hoogleraar psychologie Ap Dijksterhuis die uitlegt wat en waarom er in zijn boek "Het slimme onbewuste" wordt behandeld (duur 22:10)


Waarom helpt nadenken vaak niet bij het nemen van beslissingen. En zeker niet als het om grote beslissingen gaat. En waarom vinden we een liedje dat al weken op nummer 1 staat in de hitlijsten leuker dan een liedje dat we voor het eerst horen?'Dag van de Imperfectie' met onder andere Dirk De Wachter. Opname opgedeeld in 7 video's (duur variëert van 3:22 tot 6:30)


Er is een kloof ontstaan tussen wie we denken te moeten zijn en wie we daadwerkelijk zijn. We moeten perfecter zijn dan mogelijk is, waardoor we allemaal ongelukkige gelukszoekers worden.MIR-Methode® Zelfheling in een handomdraai! Om de oorzaken van je klachten zelf aan te pakken.


Deze zelfhelingsmethode is op basis van natuurgeneeskundige en medische kennis. Het geeft je technieken en bewust makende informatie die je kunt gebruiken voor jezelf en anderen.


 


Volg ons op

Instagram. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief


Voor

  • persoonlijke verhalen,

  • yoga weetjes,

  • praktische spiritualiteit en

  • intrigerende inspiratie


 


Commentaires


bottom of page