top of page

Een goede voorbereiding en voorpret gaan hand in hand.

Bijgewerkt op: 18 apr.


Een goede voorbereiding en de focus op voorpret zorgt ervoor dat hoofd en hart zijn uitgelijnd.
Geniet van de voorpret

Heb je geboekt?

We nemen je met veel plezier mee naar de meerwaarde van een goede voorbereiding en de focus op voorpret. 

Want dit verbindt je met het hier&nu en opent je hart en hoofd voor de ervaringen die volgen. 

Zo ben je klaar om de ongekende mogelijkheden van je reis te omarmen. 


Hieronder nog een opsomming van hetgeen je bij Dru yoga weekend Retraite kan verwachten, om in te tunen en alvast te genieten.


Voorbereiding en voorpret

1. het hotel

Doubletree by Hilton Royal Parc Soestduinen valt onder het Doubletree merk, dat staat voor warm en vriendelijk.  De ontvangst met het Doubletree-chocolade-cookie is daar al een bevestiging van.

 • De yoga-sessies vinden plaats in de Beatrix zaal: een ruime lichte zaal, gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op het groen.

 • We dineren en ontbijten in het restaurant Royal Parc, met een terras dat geopend is als het weer het toelaat.

 • Achter het hotel ligt het Golfpark Soestduinen.

 • Je bezoekt de wellness in de Health Club: een zelfstandige club met eigen leden en toegankelijk voor hotel-gasten, gesitueerd in het souterrain.

 • Onze kamers zijn allemaal gelijk: met een balkon, 2 bedden (los of queensize), een bad en aparte douche. Als je samen komt kan je kiezen of je ieder een eigen bed wil of ieder een eigen dekbed. Je kan overigens nog kiezen voor een upgrade tegen meerprijs, om uit te kijken over de golf-baan.

​​

2. de natuur

Naast de deur vind je de Soester duinen: deze omgeving staat bekend om haar gemoedelijkheid in het midden van het land. Te midden van uitgestrekte natuur vind je verrassende zandverstuivingen: de Lange en Korte Duinen. Vanuit het hotel ben je er lopend in 15 minuten. Er zijn daar verschillende routes om te wandelen en fietsen. Bij het hotel zijn ook goeie fietsen te huur.


3. het thema

een goede voorbereiding maakt dat je geniet van de voorpret
Alle thema's zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring of conditie.

Vanuit ons eigen enthousiasme hebben we het thema voorbereid. In de basis zijn ze allemaal voor iedereen toegankelijk en zo opgebouwd dat je ontspannen van het matje afstapt. Je kan daarbij zelf kiezen of je in de flow blijft, en/of kracht toevoegt en/of het zelfonderzoek aan gaat.


Spreekt het thema jou aan? 

Heb je bewust voor een thema gekozen en vind je het leuk om je op dit onderwerp voor te bereiden in aanloop naar de retraite?

Dan is er een bijbehorend blog geschreven. Deze gaat over focus, effect en tips. En omdat alles twee kanten heeft, schrijven we ook over de keerzijde van de medaille. Om uiteindelijk weer in het midden uit te komen Het geeft je handvatten om deze dagen gericht te benutten voor persoonlijke ontwikkeling.


Dru yoga weekend Retraite Geniet van de voorpret
5 yoga-sessies, stiltewandeling, wellness, fijne kamer, culinair genieten...


4. Veelgestelde vragen

Op de contact-pagina van de website vind je de sectie veelgestelde vragen, zodat je goed voorbereid op weg kan. Antwoord op vragen zoals over wat je mee moet nemen. Maar ook over de maaltijden of dat je wel kan meedoen als je klachten hebt.

Een aanrader om te bekijken. En misschien inspireert het je tot andere vragen. Stel ze graag! We willen je een veilige omgeving bieden en zorgen dat je je op je gemak voelt.


5. De dunne lijn tussen 'meer dan genoeg' en 'meer dan wenselijk'...

Het programma is zorgvuldig afgestemd en bevat vijf yogasessies en de stiltewandeling. Daarnaast is er lekker veel vrije tijd en kan je terecht in de Health Club met de sportzaal, het zwembad en de sauna's. Ook kan je heerlijke beauybehandelingen en weldadige massages bij-boeken. En dan bieden we ook nog de mogelijkheid van een 1:1 coachingsafspraak.


En voor je het weet is alle vrije tijd ingevuld.


Wat spreekt jou aan? En wat spreekt jou écht aan? ;-)

 • Bewustworden van de je reactie op 'niets doen' of 'iets te missen'.

 • Stilstaan bij je werkelijke behoefte en verlangen. 

En weet je: het is er allemaal. Er is vrijwel altijd bij iedereen een gevoel van overvloed en een gevoel van schaarste. Zowel in de buitenwereld als in de binnenwereld. Je kan het waarnemen. Alleen maar dat. En de enige vraag is: waar ben jij het meeste mee gediend? Welke tijdbesteding kies je? En jij bent de enige die het antwoord heeft.

 • Maak die keuze die ervoor zorgt dat je tevreden en dankbaar terugkijkt.

Stel je ervoor open en laat je verrassen.


Waarheen je ook gaat, je neemt altijd jezelf mee. Observeer en je geef je over aan het moment. Accepteer wat je niet kon veranderen en maak die keuzes waar je toekomstige Zelf je dankbaar voor is. Maar bovenal: blijf dichtbij jezelf en glimlach om alle gekkigheid in en om je heen.


Dit zijn jouw drie dagen me-time waarvan we hopen dat je er nog lange tijd van kan nagenieten.


Heel welkom.

Namasté


 

Benieuwd naar onze

 • persoonlijke verhalen,

 • yoga weetjes,

 • praktische spiritualiteit en

 • intrigerende inspiratie?

Maak kennis met ons door ons te volgen op

instagram Druyogaweekendretraite
YouTube druyogaweekendretraite

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief
 

Fijn als je hebt geboekt. Van harte welkom.


Of heb je nog niet gekozen?

Neem de tijd om je te verdiepen in deze drie dagen van verwennerij, rust en inspiratie. Klik bijvoorbeeld verder naar onze eerstvolgende retraite:


Comments


bottom of page