top of page

Dru Yoga Weekend Retraite blog

Welkom bij onze 'Dru Yoga Weekend Retraite blog'!


Dit is de plek waar wij onze inspiratie met jou delen. Ons docenten team geniet al jaren van het beoefenen en lesgeven van Dru Yoga. Met deze blog willen we jullie inspireren met kennis uit de yogawereld, yoga filosofie, maar ook 'gewone' en handige tips om fijn en zelfverzekerd door het leven te gaan.Op zoek naar geluk.


We zijn allemaal op zoek naar geluk. Maar hoe zorg je er nu voor dat dat geluk wat je soms wel vind ook blijvend is? En niet weer plaats maakt voor onzekerheid, stress, spanning en negatieve gedachten? In deze blog zullen we o.a. ingaan op deze wezenlijke vraag aan de hand van eeuwenoude wijsheid en hedendaags 'common sense'.

Ook na een retraite rust in je hoofd?

Dit herken je zeker wel! Een heerlijk weekend gehad, enorm de verdiepende stilte in gegaan. Maar dan weer naar huis en aan het werk, de drukte, iedereen om je heen wil weer wat van je. En het gevoel van vrede, rust en verbinding ebt langzaam weg. Ook voor ons is dat een uitdaging! 😄

Hoe blijf je nu in balans ook na de retraite? Dit is o.a. waar deze blog over gaat! Dus blijf op de hoogte en abonneer je op de nieuwsbrief zodat je niks aan tips mist!


Comments


bottom of page