top of page

Meer over de retraite van mei: 'Tijd voor mij'

Jannet neemt je graag mee in wat je dit weekend kan verwachten.


Dru Yoga Weekend Retraite, 17-19 mei 2024

Wat een goede keuze om deze drie-daagse te boeken als je innerlijke stem roept ‘en ik dan’.

Deze dagen zijn een verkwikkende en verfrissende reis naar innerlijke rust, balans en hernieuwde energie.

Het is een kado aan jezelf, een kans om te ontsnappen aan alle prikkels en afleiding. Vind jezelf terug te midden van een oase van rust en inspiratie.

 

 

Thema / Wat kan je verwachten?

Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga en bewustwording of al enige ervaring hebt, deze retraite is toegankelijk voor iedereen. De begeleiding is professioneel en afgestemd.

Het maakt niet uit of je alleen komt of met een reisgenoot, je voelt je op je gemak bij de ontmoeting van gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar rust, ontspanning en bezinning.

 


Programma

Het programma is zorgvuldig samengesteld om je een diepgaande ervaring te bieden:

- Verbinding met jezelf:

We beginnen vrijdag met Dru yoga, diepe ontspanning en ademhalingsoefeningen om je te helpen in het huidige moment aan te komen. Dit is het moment om de connectie met jezelf te herstellen.

- Verkennen en ontdekken

De ochtenden starten met passende yoga-sessies en op zaterdag wandelen we na het ontbijt in de serene natuur van de Soester Duinen. Je geniet hier van de schoonheid van de omgeving en vindt innerlijke rust.

- Yoga voor iedereen

Jannet zal je meenemen in de wereld van Dru yoga en Yin yoga, geschikt voor alle niveaus. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al enige ervaring hebt, ze is getraind en ervaren om de oefeningen aan te passen aan jouw mogelijkheden.

- Ontspanning en verjonging

Geniet van luxe wellnessfaciliteiten zoals zwembad en sauna en de goed geoutilleerde sportzaal. Er zijn ook massages te boeken en fietsen te huur.

Dit is jouw tijd om jezelf te verwennen en te herstellen.


De 'tijd voor mij' retraite biedt je:

  • Innerlijke rust:

  • Balans:

  • Zelfontdekking:

  • Nieuwe vrienden:

  • Hernieuwde energie:


Verwelkom jezelf

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het 'Tijd voor mij' yogaweekend.

Het is jouw kans om jezelf te beter te leren kennen, te omarmen en tot rust te komen.

 

Voel je een JA, schrijf je in voor deze reis naar zelfontdekking en zelfliefde.


Ik zie er enorm naar uit.

Liefs

Jannet


Over de docent

Jannet Groenewold onder andere Dru yogadocent begeleidt dit weekend. Ze is vanuit ervaring en expertise in contact met de retraite-deelnemers en stellen het programma af op wat er nodig is voor inzichten en inspiratie.
Kennismaken

Heb je nog vragen, twijfel je? Ook logisch, misschien wil je ons nog wat beter leren kennen.

Kijk eens op Instagram naar wat meer achtergrond info. En er staat al een enkel filmpje op YouTube, wat een indruk geeft.

Of gebruik het contact-formulier om een kennismakingsafspraak wil. Vertel over jou en je verlangen of stel je vragen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.


Bij 'nu boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.


bottom of page