top of page

Nog 3 matjes. Meer over de retraite van juli: 'Minder is meer'

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Jeannine en Annette nemen je graag mee in wat je dit weekend kan verwachten.


Minder is meer bij Wellness yogaweekend Soestduinen in juli 2024
Dru Yoga Weekend Retraite, 12-14juli2024

In ons steeds drukkere leven, waar overvloed vaak wordt verward met vervulling, nodigen wij je uit voor het onderzoeken van het concept: minder is meer.

Wie verlangt er nou niet naar een pauze van de dagelijkse drukte en ratrace. Kom het contact met eenvoud en stilte herontdekken.De luxe omgeving waar we verblijven biedt het comfort en het gemak, waardoor je zorgeloos alle aandacht kan besteden aan dit thema.


Voor wie is dit geschikt

Deze retraite is ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en bezinning. Het maakt niet uit of je nieuw bent met yoga of al een ervaren beoefenaar; hier vind je de ruimte om je eigen pad te volgen. 


Door de filosofie van ‘minder is meer’ te omarmen, zul je ontdekken hoe je door minder te doen, meer kunt bereiken. 

Je leert hoe je door eenvoud in je praktijk en in je leven ruimte kunt maken voor wat werkelijk belangrijk is. Een universeel hartsverlangen.


Wat 'Minder is meer' je brengt

De retraite biedt een mix van Dru Yoga-sessies, stiltewandeling en meditaties die gericht zijn op het ontwikkelen van mindfulness en zelfbewustzijn. 


Het biedt handvatten voor

- mentale helderheid

- emotionele balans

- grotere verbinding met jezelf

- bewustere verbinding met de wereld om je heen


Je gaat weg met een vernieuwd gevoel van kalmte, helderheid en een dieper besef van jouw persoonlijke potentieel en toewijding. 

Ontdek de rustgevende kracht van minder en ervaar hoe het je meer brengt dan je ooit voor mogelijk hield.


Programma

Dru yoga heeft als subtitel 'stilte in beweging'.

Dat is waar de focus op zal komen te liggen: waarnemen van 'waar je bent' in de beweging. Bewustwording van zachtheid en kracht, in de beweging. En je voor- en afkeuren 'in het moment'.

We zullen verstillen en vertragen. En waarnemen.


De basis van de sessies is Dru yoga en meditatie. Deze vorm onderscheidt zich door de vriendelijke benadering van vloeiende bewegingen en de combinatie met de adem, visualisaties en affirmaties. Je kan het ervaren als meditatief en energetisch. Het zorgt voor het opheffen van blokkades, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Gewoon, omdat het makkelijk is en leuk.


Prijs

€ 499 1-persoonskamer

€ 399 2-persoonskamer

€ 299 zonder kamer


Verwelkom jezelf

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het yogaweekend om 'minder is meer' te belichamen.

Een kans om jezelf te omarmen, te ontdekken en ontmoeten.

 

Voel je een JA, schrijf je in voor deze reis naar compassie en zelfliefde.


We zien er enorm naar uit.

Liefs

Jeannine en Annette


Over de docent

Jeannine en Annette beiden onder andere Dru yogadocent, begeleiden dit weekend. Ze zijn vanuit ervaring en expertise in contact met de retraite-deelnemers en stellen het programma af op wat er nodig is voor inzichten en inspiratie.
Kennismaken

Heb je nog vragen, twijfel je? Ook logisch, misschien wil je ons nog wat beter leren kennen.

Kijk eens op Instagram naar wat meer achtergrond info. En er staat al een enkel filmpje op YouTube, wat een indruk geeft.

Of gebruik het contact-formulier om een kennismakingsafspraak wil. Vertel over jou en je verlangen of stel je vragen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.


Bij 'nu boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.コメント


bottom of page