top of page

Meer over de retraite van augustus: 'Zomerse zelfzorg'

Bijgewerkt op: 4 apr.

Jeannine en Annette nemen je graag mee in wat je dit weekend kan verwachten.


De zomer is een periode waarbij eigenlijk alles in je leven zich meer naar buiten gericht afspeelt, letterlijk en figuurlijk.
Dru Yogaweekend Retraite, 16-18 augustus 2024

Heerlijk die zon!

De warmte en het licht van de zon maakt blij, geeft energie en vergroot de levenslust. Zonder zon is geen leven mogelijk.

De zomer is een periode waarbij eigenlijk alles in je leven zich meer naar buiten gericht afspeelt, letterlijk en figuurlijk. En dat kost ook weer veel energie. Zeker als je vergeet goed voor jezelf te zorgen en rust te nemen.


Want de zon is ook onverbiddelijk. Een vuurbal. Wanneer de zon haar kracht volop laat voelen kan dat je innerlijke hitte vergroten. Je krijgt het warm maar ook mentaal en emotionele kan je oververhit raken.
Want in onszelf zit ook vuur. ‘Vuur in balans’ herken je bijvoorbeeld aan passie, zelfvertrouwen en gedrevenheid. Door toevoeging van de zon met z’n krachtige licht en intense hitte kan dat leiden tot een toename van het vuurelement binnenin. Met alle consequenties van dien. ‘Vuur uit balans’ kan een effect hebben van prikkelbaarheid, opgebrand of zelfs woedend. Het is ook in deze zonnige periode dat zelfzorg een belangrijke rol speelt in het behouden van je innerlijke harmonie.


Voor wie geschikt

Tijdens de Dru Yoga weekend Retraite, doen we oefeningen voor het herstellen van balans. Ons programma is zorgvuldig ontworpen om je te ondersteunen bij het koelen en balanceren van je innerlijke vuur, zodat je kunt blijven genieten van de zon.

Het maakt niet uit of je nieuw bent met yoga of al een ervaren beoefenaar; hier vind je de ruimte om op je eigen wijze, in je eigen tijd, je eigen pad te volgen.


Wat 'Zomerse zelfzorg' je brengt

De retraite biedt een mix van sessies en vrije tijd.

Er wordt van alles aangeboden, van faciliteiten in de Health Club, Dru yoga-sessies en gezamenlijke maaltijden. En daarnaast een zee van vrije tijd (als je doet aan digital-detox) Bedenk: niets moet, alles mag.

Geef jezelf toestemming om in-het-moment te voelen wat je verlangt en daarnaar te handelen. Je kan Zelfzorg hier eens uitproberen: is er voldoende zelfwaardering om jezelf bovenaan het lijstje te zetten. Maak je tijd voor zelfzorg? Waar bestaat zelfzorg uit voor jou?


Neem je positieve ervaringen mee naar de dagelijkse praktijk en realiseer je dat deze de kritische ervaring (degene waar je last van hebt) compenseren. Een universele wet zeg: dat wat aandacht krijgt, groeit. En de bijvangst is dat dit je veerkracht vergroot zodat je makkelijker de lastige dingen het hoofd kan bieden.


Kortom: je gaat weer naar huis met een vergroot gevoel van zelfliefde en handvatten om de focus daarop vol te houden.Verwelkom jezelf

Je bent van harte uitgenodigd om 'zelfzorg' te belichamen.

Een kans om jezelf te omarmen, te ontdekken en ontmoeten.

 

Voel je een JA, schrijf je in voor deze reis naar compassie en zelfliefde.


We zien er enorm naar uit.

Liefs

Jeannine en Annette


Over de docent

Jeannine en Annette beiden onder andere Dru yogadocent, begeleiden dit weekend. Ze zijn vanuit ervaring en expertise in contact met de retraite-deelnemers en stellen het programma af op wat er nodig is voor inzichten en inspiratie.
Kennismaken

Heb je nog vragen, twijfel je? Ook logisch, misschien wil je ons nog wat beter leren kennen.

Kijk eens op Instagram naar wat meer achtergrond info. En er staat al een enkel filmpje op YouTube, wat een indruk geeft.

Of gebruik het contact-formulier om een kennismakingsafspraak wil. Vertel over jou en je verlangen of stel je vragen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.


Bij 'nu boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.
je gaat weer naar huis met een vergroot gevoel van zelfliefde en handvatten om de focus daarop vol te houden.Comments


bottom of page