top of page

vr 10 nov

|

Soest

Moeiteloos ontspannen

3 dagen me-time; een heerlijk lang wellness yogaweekend. Stap uit de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf het geschenk van ontspanning en hernieuwde energie. Deze retraite zal je niet alleen helpen om moeiteloos te ontspannen, maar ook om een diep gevoel van welzijn en vreugde te ervaren.

Moeiteloos ontspannen
Moeiteloos ontspannen

Tijd en locatie

10 nov 07:00 CET – 12 nov 21:00 CET

Soest, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest, Nederland

Over de retraite

PRIJZEN per persoon

1-p kamer: €469

2-p kamer: €399

zonder kamer: €299

MOEITELOOS ONTSPANNEN

Een drie-daagse om je te verbinden met hart & ziel.

Laat ons samen de kunst van moeiteloos ontspannen verkennen tijdens deze Dru Yoga retraite. Dit weekend is een uitnodiging aan iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en balans te midden van het vaak turbulente dagelijkse leven.

We begrijpen dat het leven soms overweldigend kan zijn. Stress en spanning verstoren ons gevoel van welzijn. Misschien verlang je gewoon naar een moment van ‘even niets moeten’. Als dat zo is, dan is deze retraite een warm welkom voor jou. Je wordt begeleid om in contact te komen met je innerlijke kalmte, zowel in lichaam als geest.

We delen met jou:

- Zachte en vloeiende yogahoudingen en reeksen, toegankelijk voor iedereen, zelfs als yoga nieuw voor je is. Deze yoga is ontworpen om de energie in je lichaam te laten stromen en diepgaande ontspanning te brengen.

- Praktische tools om moeiteloos te balanceren tussen actie en ontspanning, werk en rust. Deze waardevolle inzichten kun je direct toepassen in je dagelijks leven.

  • ‘Het beste moment om te ontspannen is als je er geen tijd voor hebt.’

De overvloed die je uit dit weekend meeneemt, overstijgt de tijd die je hier doorbrengt. Je gaat naar huis met vaardigheden en inzichten die je dagelijks leven verrijken. Als je regelmatig aandacht besteedt aan deze innerlijke rust, zal 'moeiteloos ontspannen' vanzelf een deel worden van wie je bent.

Welkom

Sta jezelf toe dit kostbare geschenk van welzijn en vitaliteit te ontvangen. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit transformerende weekend. Kom en ontdek hoe eenvoudige ontspanning kan leiden tot een leven vol evenwicht, welzijn en geluk.

Dit is een warm welkom voor jou in een groep van gelijkgestemde mensen die allemaal streven naar welzijn en innerlijke vrede. Stel je ervoor open en laat je verrassen. Samen kunnen we groeien en leren.

Yoga heeft de kracht om ons fysieke, mentale en spirituele welzijn te transformeren. Niets moet, alles mag. 

Voel je een innerlijke JA? Schrijf je dan in en laten we samen op deze prachtige reis gaan.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Liefs,

Jannet & Manon

Jannet Groenewold, onder andere Dru yogadocent en Manon Jansen, onder andere leefstijlcoach begeleiden dit weekend.

Het woord leven is verwerkt in leefstijl en leven is wat beide docenten met liefde onderstrepen. 

Het genieten, je vrij voelen, jezelf mogen zijn en dat je meer bent dan die stem in je hoofd die zegt dat je van alles moet.  

Voel je heel welkom dit weekend om moeiteloos te ontspannen

  • 'Vermoeidheid is niet alleen omdat je veel ballen moet hoog-houden, maar ook omdat je vergeet tussendoor te ontspannen.'

Heb je nog vragen, twijfel je? Ook logisch, misschien wil je ons nog wat beter leren kennen.

Kijk eens op Instagram naar wat meer achtergrond info. En er staat al een enkel filmpje op YouTube, wat een indruk geeft.

Of gebruik het contact-formulier om een kennismakingsafspraak wil. Vertel over jou en je verlangen of stel je vragen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bij 'direkt boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.

Deel dit evenement

bottom of page