top of page
Om-PNG-Pic-geel_edited.jpg

Wat een heerlijk vooruitzicht om je straks onder te dompelen in de rust en ruimte van een luxueus wellness yogaweekend.

Zodra je onderweg gaat naar Soest begint je retraite al: even een paar dagen tijd voor jezelf.

We nodigen je uit om deze dagen helemaal naar eigen wens in te vullen: voel je vrij om te doen wat je hart je ingeeft en je neus te volgen.

 

Hieronder lees je over een goede voorbereiding en voorpret dat ervoor zorgt dat je relaxed aan het yogaweekend kan beginnen. Daar past natuurlijk ook het persoonlijk telefonische contact bij dat je voorafgaand hebt met een van de docenten. En heel fijn als je ook het uitgebreide intake formulier aan ons terugstuurt. Belangrijk.

 • Hierna ontvang je gewoon via de mail nog een bericht met onder andere het formulier waarop je je menu keuze kan opgeven.

 


Nog een paar weken en dan start onze Dru yoga retraite.
Wat een heerlijk vooruitzicht 

Kennismaken
Fijn om van tevoren al even kennis te maken: binnenkort kan je een telefoontje verwachten van Jannet of Manon. Laat graag weten als er een moment is dat je dat het beste uitkomt, dan houden we daar rekening mee.

Wat straks
De komende weken ga je af en toe een bericht ontvangen.
Dat zal gaan over het thema 'Moeiteloos ontspannen' maar we sturen je bijvoorbeeld ook het keuze-menu van het diner op vrijdag en een uitgebreid intake-formulier ...

Wat nu ;-)
Lees nog even verder: hieronder nemen we je met veel plezier mee naar de meerwaarde van een goede voorbereiding en de focus op voorpret. Want dit verbindt je met het hier&nu en opent je hart en hoofd voor de ervaringen die volgen. Met een goede voorbereiding en een verwachtingsvol hart ben je klaar om de ongekende mogelijkheden van je reis te omarmen. 

Pak een kopje thee, ga er even lekker voor zitten en laat je gedachten afdwalen naar jouw aanstaande yoga retraite. Geniet van de voorpret.

 Liefs van mij,
namens Jannet en Manon
Annette

annette bwkt soestduinen profielfoto dywr_edited_edited.jpg

- Zondag 12 uur: een extra sessie
je bent van harte uitgenodigd voor nog een extra sessie op zondag om 12 uur. Deze sessie wordt zodanig opgebouwd dat het een mooie integratie geeft van het geheel. Dit zorgt ervoor dat je goed geland, geïnspireerd en ontspannen weer verder kan. Ben je erbij?

NB Drie dagen me-time betekent dat je ook zondag nog tot 22 uur terecht kan in de Health Club.

1:1 coaching
Jannet en Manon zijn voor jou beschikbaar voor een persoonlijk lifestyle coachingsafspraak op zaterdagmiddag. Reserveer direct een plek door nu al terug te mailen, als je daar belangstelling voor hebt. Meer informatie volgt in het volgende bericht, onder andere over een aangepast tarief.

Het hotel:
Doubletree by Hilton Royal Parc Soestduinen valt onder het Doubletree merk, dat staat voor warm en vriendelijk.  De ontvangst met het Doubletree-chocolade-cookie is daar al een bevestiging van.

 • De yoga-sessies vinden plaats in de Beatrix zaal: een ruime lichte zaal, gelegen op de eerste verdieping.

 • We dineren en ontbijten in het restaurant Royal Parc, met een terras dat geopend is als het weer het toelaat.

 • Achter het hotel ligt het Golfpark Soestduinen.

 • Je bezoekt de wellness in de Health Club: een zelfstandige club met eigen leden en toegankelijk voor hotel-gasten, gesitueerd in het souterrain.

 • Onze kamers zijn allemaal gelijk: met een balkon, 2 bedden (los of queensize) en een bad. Als je samen komt kan je kiezen of je ieder een eigen bed wil of ieder een eigen dekbed. Je kan overigens nog kiezen voor een upgrade tegen meerprijs, om uit te kijken over de golf-baan.

Natuur:
Naast de deur vind je de Soester duinen: deze omgeving staat bekend om haar gemoedelijkheid in het midden van het land. Te midden van uitgestrekte natuur vind je verrassende zandverstuivingen: de Lange en Korte Duinen. Vanuit het hotel ben je er lopend in 15 minuten. Er zijn daar verschillende routes om te wandelen en fietsen.

'Een goede voorbereiding is het halve werk'
Het is het meest efficiënt als je weet waar je aan toe bent, toch?

Wat betekent moeiteloos ontspannen voor jou? 
1. Vind je het leuk om je op dit onderwerp voor te bereiden in aanloop naar de retraite?

2. Geeft het je misschien handvatten om deze dagen efficiënt te benutten voor persoonlijke ontwikkeling?

3 .Wil je een goede basis leggen om je moeiteloos over te geven aan ontspanning?
Onze blog schrijft over focus, effect en tips om moeiteloos te ontspannen. En omdat alles twee kanten heeft, hebben we ook geschreven over de keerzijde van de medaille. 

Veelgestelde vragen
Op de contact-pagina van de website vind je de sectie veelgestelde vragen, zodat je goed voorbereid op weg kan. En misschien inspireert het je tot andere vragen. Stel ze graag! We willen een veilige omgeving bieden en zorgen dat je je op je gemak voelt.

Overvloed 

Wat een overvloedig aanbod biedt dit weekend.

We hebben je in de bevestigingsmail verteld over het kunnen bij-boeken van heerlijke beauybehandelingen en weldadige massages, om je verwenweekend compleet te maken. En in dit bericht bieden we je ook nog de mogelijkheid van een 1:1 coachingsafspraak.

Ter inspiratie
Misschien mag ik je nog iets meegeven?
Je kan een moment nemen om bij jezelf te checken waar jij in deze retraite het meest mee gediend bent.

 • Sta even stil bij je werkelijke behoefte en verlangens. 

 • Zet dat af tegen 'niets willen missen' en alle dagen vullen

en maak die keuzes die ervoor zorgen dat je tevreden en dankbaar terugkijkt.
 

Niets moet, alles mag..

Kies je voor een behandeling of massage, wacht daar dan niet te lang mee: om teleurstelling te voorkomen. Hier vind je nog eens het programma (scrol tot onderaan de pagina), zodat je naast deze extra afspraken geen yoga-sessie hoeft te missen.

Vind je het leuk wat wij aanbieden? En wil je ons helpen?

Laat het anderen weten!

Hoe meer likes hoe beter. En nog beter kan je reviews schrijven op social media of Google.

Kort is ook goed. En het is voor ons van enorme waarde.

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page