Reviews

Anouk

Wat heb ik genoten van het weekend. Echt te gek! 
Het samen zijn, de verbinding en vooral de muziek en zang hebben mij erg geraakt
Het is alsof jullie dit al vele jaren doen samen, jullie voelen precies aan wat de deelnemers nodig hebben. Het was echt perfect, ik zou er niets aan veranderen als ik jullie was.

Ineke

Bedankt voor het heerlijke weekend. De yoga lessen waren super ontspannend en op sommige momenten heel verrassend maar ook inspannend.
Ook de prachtige muziek en jullie prachtige samen zang was puur genieten.

Beeld-Soesterduinen.jpg

Hilde

Dank je wel dat je me geholpen hebt de balans te vinden tussen body en soul. Dank voor je wijze woorden en de liefde die je via je lessen aan ons gegeven hebt. Ook de mooie momenten die we als groep met elkaar hadden en met de natuur waren geweldig. 

Reviews

Annette

Dank jullie wel voor het fantastische weekend, ik heb het als heel bijzonder ervaren en daarvoor ben ik jullie en de hele groep erg dankbaar, er hing een hele goeie vibe in de ruimte waar we de yogasessies deden en tijdens de wandeling in de duinen. Op het verblijf in het Hilton was ook niets op aan te merken, heel goed geregeld allemaal. Anouk en ik willen dit graag jaarlijks herhalen.

Van jullie tweetjes gaat ook een hele goeie uitstraling uit van liefde, geluk, vrede en vertrouwen en dat had z’n weerslag op ons als groep.

Trees

Wat een groot cadeau om 4 lessen achter elkaar te krijgen van je. Het geeft veel diepgang. Mooi te zien dat de groep elkaar opzoekt en hierdoor een nog specialere ervaring wordt.

Dankjewel!

VAR_2338.jpg

  • Whatsapp_37229
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • email-with-circle-comments-mail-icon