top of page

Meer over de retraite van januari: 'Laat je licht schijnen'

Bijgewerkt op: 4 dagen geleden

Annette en Jeannine nemen je graag mee in wat je dit weekend kan verwachten.Thema: Laat je licht schijnen.

Met 'jouw licht' bedoelen we de stralende essentie in jou aanwezig; jouw innerlijke wijsheid en bewustzijn .

Dompel jezelf onder in een weekend vol betekenis en inspiratie. Kom de verschillende betekenissen van deze krachtige uitdrukking verkennen en ervaar de harmonieuze eenheid. You shine.

sneeuwklokjes
Dru yoga retraite 12-14 januari 2024 'Laat je licht schijnen'

LAAT JOUW LICHT SCHIJNEN

Dompel jezelf onder in een weekend vol betekenis, inspiratie en innerlijke verlichting. Dit is jouw kans om de verschillende betekenissen van deze krachtige uitdrukking te verkennen en te ervaren hoe ze samenkomen in harmonieuze eenheid.

🧘‍♂️ Benut je innerlijke licht

Ontdek hoe Dru Yoga je helpt om je innerlijke licht te activeren vanuit een stralend hart. Leer zachte, vloeiende bewegingen en ademhalingstechnieken die je energiecentra stimuleren en je vitaliteit verhogen.


🌱 Laat emotionele bagage los

We nodigen je uit om diepe ontspanning en innerlijke rust te ervaren door geleide meditaties en ontspanningsoefeningen. Laat de last van emotionele bagage los en omarm innerlijke kalmte.

🌟 Zelfontplooiing en groei

Verken de affirmaties en visualisaties die bijdragen aan persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ontwikkel meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen om je leven ten volle te leven. Deel jouw reis met gelijkgestemden en vind inspiratie.

🌿 Natuurlijke heling

In de indrukwekkende Soester Duinen doen we buiten-yoga en maak je de verdiepende stiltewandeling. Verbind je met de helende kracht van de natuur, voel je verbonden en versterk je innerlijke licht.

✨ Stralende verschijning

Deze retraite biedt gezonde en culinaire maaltijden om je energie te versterken en je welzijn te ondersteunen. Lichaam en geest worden gevoed en dragen bij aan een stralende verschijning.

Laat je licht schijnen en jezelf stralen tijdens onze Dru Yogaweekend Retraite.

Boek nu en verbind je alvast met je innerlijk licht.

🌟✨


Voor wie geschikt

Dit weekend is geschikt voor iedereen die graag wil leven in contact met zichzelf: zijn/haar eigen natuur, op de stroom van het leven en durft te vertrouwen op de universele wet: 'dat wat aandacht krijgt, groeit'.


Yoga heeft het ongelooflijke vermogen om het fysieke, mentale en spirituele welzijn te veranderen.


Verwelkom jezelf

Omarm dit retraite-weekend met een open geest en hart, en sta jezelf toe alle verwachtingen of oordelen los te laten en gewoon aanwezig te zijn in het moment. Niets moet, alles mag. De beste manier om contact te maken met je eigen stralende zelf.


Voel je een JA, schrijf je in en we gaan samen op reis.

We zien er enorm naar uit.

Liefs

Annette en Jeannine


Over de docenten

Annette Paulich en haar nichtje Jeannine Paulich, beide onder andere Dru yogadocent begeleiden dit weekend. Beiden zijn gefocust op openheid en vrijheid zodat er ruimte is voor inzichten en inspiratie. Alles met jouw welzijn voorop: niets moet, alles mag.

Kennismaken

Heb je nog vragen, twijfel je? Ook logisch, misschien wil je ons nog wat beter leren kennen.

Kijk eens op Instagram naar wat meer achtergrond info. En er staat al een enkel filmpje op YouTube, wat een indruk geeft.

Of gebruik het contact-formulier om een kennismakingsafspraak wil. Vertel over jou en je verlangen of stel je vragen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bij 'nu boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.Deel dit bericht via jouw social media:


bottom of page