top of page

vr 17 mrt.

|

Soest

'Licht leven' - met Annette . VOL

Jeannine zal er deze dagen ook zijn als tweede docent. 3 dagen me-time; een heerlijk lang wellness yogaweekend voor jezelf.

Aanmelding is gelsoten
Zie meer retraites
'Licht leven' - met Annette . VOL

Tijd & Locatie

17 mrt. 07:00 – 19 mrt. 22:00

Soest, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest, Nederland

Over de retraite

PRIJZEN per persoon

1-p kamer: €469

2-p kamer: €399

zonder kamer: €299

GEGARANDEERDE DATUM

Jeannine Paulich zal erbij zijn als tweede docent want we zijn al met een aardig clubje.

Zo is voldoende aandacht en veiligheid gewaarborgd...

LICHT LEVEN -  BEWUST ZIJN

In de natuur is er geen sprake van willen of moeten. Geen sprake van zich vergelijken of zich verbeteren.

Groei en bloei gaat zoals het gaat.

HET IS

Als dit je anker is en de natuur je inspiratiebron kan je je richten op je eigen natuur en meegaan met de flow van het leven. Seizoenen wisselen elkaar af,  omstandigheden variëren. En een spirituele wet zegt dat wat je ‘buiten’ opvalt ook aan de binnenkant speelt. Zo binnen, zo buiten.

'De bloem is niet bezig met het beter doen dan de bloem die naast haar staat. Ze bloeit gewoon.'

De kracht van 'in het Nu zijn' is groot.

Zo groot dat het je verlost van het gedoe van gisteren en zorgen over morgen.

Het geeft je de mogelijkheid om te genieten en vergroot het gevoel van dankbaarheid. Ben je je bewust van het Nu dan wordt het alleen maar leuker, lichter. Je leidt een licht leven.

HET ENIGE DAT HET KOST IS TIJD

Komen tot Bewust Zijn, levert je een licht leven op.

Je kan dat realiseren door je aandacht steeds terug te brengen naar het Nu.

Bijvoorbeeld bij piekergedachten oefen je je om je aandacht te verplaatsen. Dat kan je doen met behulp van je hoofd (aan iets anders denken) of met je zintuigen (wat zie je, wat ruik je, wat proef je, wat hoor je?)

En dat is niet persé makkelijk en direct effectief. Logisch ook: bij het bewandelen van nieuwe paden kost het wel even tijd voordat daar het onkruid is weggesleten.

Het enige dat het kost is tijd.

Tijd om stil te staan bij wat je ervaart (contact met jezelf) en wat je omstandigheden zijn (contact met de buitenwereld) en wat dat als reactie geeft. En als dat een licht leven in de weg staat: kies voor die gedachte of actie die je terugbrengt op je pad.

RETRAITE

De betekenis van yoga is: 'balans tussen lichaam en geest'.  Ik heb me heel lang afgevraagd wat daar nou precies mee bedoeld wordt. Nu ervaar ik dat als licht leven. 

Leven vanuit mijn midden. Leven vanuit mijn centrum: in contact met de wereld vanuit het contact met mezelf. Mijn bewustzijn groeit door mijn aandacht zo vaak mogelijk terug te brengen naar het Nu: wat voel ik, wat denk ik, wat wil ik... 

Mijn ego en mind zijn actief. Natuurlijk zou ik bijna zeggen, hoewel ik weet dat er stromingen zijn die prediken dat het gaat om ego-loos en gedachten-loos. 

Mijn ego en mind helpen mij te focussen en te manifesteren. Ik ben in staat mijn leven vorm te geven in een richting waar ik blij van wordt. Het is niet zo dat alles lukt, maar ik volg mijn eigen pad en die reis alleen al maakt me blij. 

In deze drie dagen begeleid ik je door de stappen naar LICHT LEVEN:

  1. Op adem komen door te gronden
  2. Zelfvertrouwen met hartopeners
  3. Focus met balans
  4. Zelf de regie nemen
  5. Stille waarnemen

Stel je voor dat je kan ontspannen in iedere situatie. Je danst als het ware tussen vreugde en verdriet. Er is geen oordeel en geen strijd. Je bent okay met jezelf en de wereld om je heen.

Dat klinkt als een sprookje? Het kan jouw realiteit zijn.  

Dit weekend is geschikt voor iedereen die graag wil leven in contact met zichzelf: zijn/haar eigen natuur, op de stroom van het leven en durft te vertrouwen op de universele wet:  'dat wat aandacht krijgt, groeit'.

Kom je drie dagen laten verwennen en ervaar de ontspanning.

Leer technieken die je 'in het nu' brengen en onderzoek wat voor jou het beste werkt.

Stel je ervoor open en laat je verrassen.

Wees van harte welkom,

liefs 

Annette

Bij 'direkt boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.

Share This Event

  • Whatsapp_37229
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page