top of page

vr 12 jan

|

Soest

Laat jouw licht schijnen: een reis naar innerlijke rust en balans

3 dagen me-time; een heerlijk lang wellness yogaweekend. Met 'jouw licht' bedoelen we de stralende essentie in jou aanwezig; jouw innerlijke wijsheid en bewustzijn. Het klinkt abstract maar het is echt praktisch. Kom en ervaar het zelf.

Laat jouw licht schijnen:  een reis naar innerlijke rust en balans
Laat jouw licht schijnen:  een reis naar innerlijke rust en balans

Tijd en locatie

12 jan 2024 07:00 CET – 14 jan 2024 22:00 CET

Soest, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest, Nederland

Over de retraite

PRIJZEN per persoon

1-p kamer: €489

2-p kamer: €399

zonder kamer: €299

LAAT JOUW LICHT SCHIJNEN

- een reis naar innerlijke rust en balans 

Met 'jouw licht' bedoelen we de stralende essentie in jou aanwezig; jouw innerlijke wijsheid en bewustzijn. Het klinkt abstract maar het is echt praktisch. Kom en ervaar het zelf.

Door middel van de beoefening van Dru Yoga en de daarbij behorende meditatie en ademhalingstechnieken, verbind je je met jouw innerlijke licht en verruim je je bewustzijn. 

'Jouw licht laten schijnen' verwijst ernaar dat je je bewust bent van je innerlijke kracht, vreugde en vrede en dat je deze kan laten stralen in het dagelijks leven. 

Het thema nodigt je uit om te ontdekken wat er in jou schijnt en om dat te verzorgen en te koesteren.  Van daaruit kan je groeien en bloeien.

Verwelkom jezelf  

Omarm dit retraite-weekend met een open geest en hart, en sta jezelf toe alle verwachtingen of oordelen los te laten en gewoon aanwezig te zijn in het moment. Niets moet, alles mag. De beste manier om contact te maken met je eigen stralende zelf.    

Yoga heeft het ongelooflijke vermogen om het fysieke, mentale en spirituele welzijn te veranderen. 

Voel je een JA, schrijf je in en we gaan samen op reis. 

We zien er enorm naar uit. 

Liefs 

Annette en Jeannine

Heb je nog vragen, twijfel je? Ook logisch, misschien wil je ons nog wat beter leren kennen.

Kijk eens op Instagram naar wat meer achtergrond info. En er staat al een enkel filmpje op YouTube, wat een indruk geeft.

Of klik hier om te vragen om een kennismakingsafspraak wil. Vertel over jou en je verlangen of stel je vragen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Dit weekend is geschikt voor iedereen die graag wil leven in contact met zichzelf: zijn/haar eigen natuur, op de stroom van het leven en durft te vertrouwen op de universele wet:  'dat wat aandacht krijgt, groeit'.

Kom je drie dagen laten verwennen en ervaar de ontspanning.

Leer technieken die je 'in het nu' brengen en onderzoek wat voor jou het beste werkt.

Stel je ervoor open en laat je verrassen.

Bij 'direkt boeken' vul je je gegevens in en je krijgt direct bericht van de bevestiging. Daarna sturen we je informatie over het weekend zoals over de betaling, de wellness & beauty en een uitnodiging voor kennismaking.

Deel dit evenement

bottom of page