top of page

Vergroot je veerkracht

Price

€ 199,-

Duration

3 dagen

Boek hier

Kom naar ons evenement

arrow&v
arrow&v

About the Course

VEERKRACHT

Dit weekend besteden we aandacht aan Veerkracht.

Veerkracht gaat over meebewegen zodat je niet vanuit starheid -letterlijk en figuurlijk- onderuit gaat. Maar dat je overeind blijft bij veranderingen.


Stevig in je eigen schoenen blijven staan is sowieso niet makkelijk. En al helemaal niet in deze tijden die we nog nooit hebben meegemaakt. Tijden van angst, onzekerheid en twijfel. Vooral nu hebben we onze yoga/meditie beoefening nodig om ons naar een staat van diepe rust te brengen, om op te laden en de levenslust nieuw leven in te blazen.


SUPERBRON

Iedereen heeft een Superbron voor Veerkracht: een bron met kwaliteiten die je kan ontwikkelen om je Veerkracht te vergroten. Dat betreft zes kwaliteiten. Deze komen dit weekend aan bod:

  • Realisme en Zorgeloosheid: kwaliteiten die verbonden worden aan het eerste chakra, mooladhara chakra (stuit centrum).

  • Flexibiliteit en Nieuwgierigheid. Deze worden toebedeeld aan het tweede energie-wiel: Svadistana chakra (het sacraal centrum).

  • Optimisme en Dapperheid: kwaliteiten die horen bij het derde chakra: Mooladhara Chakra (zonnevlecht)

Dit weekend zullen we expliciet de onderste chakra's activeren, balanceren en harmoniseren. Met bewegingen, ademen, visualisaties en affirmaties. Voor het contact maken met je superbron voor veerkracht.

Vanuit holistisch perspectief staat dit natuurlijk niet op zichzelf. Ons hele systeem van voelen, denken en handelen zal er ook bij worden betrokken. Voor een optimaal effect.


Ook behoefte aan stevig in je schoenen staan, weten wat je belangrijk vindt en dicht bij jezelf kunnen blijven? Je bewust worden dat dit goed is voor jou maar ook voor de wereld om je heen!

Kom en ervaar het zelf!


Onze insteek is ook een heerlijk gezellig en ontspannen weekend. Stel je ervoor open en laat je verrassen. Met de toegankelijke yoga, het afwisselend programma en de vrije benadering gaan plezier en verdieping hand in hand.


We zijn met een groep gelijkgestemden. Je vult dit weekend in naar je eigen voorkeur: met samen-zijn of juist liever even op jezelf. Niets moet, alles mag.


Van harte welkom

Annette

Your Instructor

Annette Paulich

Annette Paulich

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. To manage all your collections, click on the Content Manager button in the Add panel on the left.

  • Whatsapp_37229
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page