top of page

Stralende Hart

Price

€ 199,-

Duration

3 dagen

Boek hier

Kom naar ons evenement

arrow&v
arrow&v

About the Course

GENIETEN EN LOSLATEN

Heb je het gevoel dat je hoofd overloopt en dat je vastzit? Heb je behoefte aan beweging en ontspanning? Dan is dit zomerweekend voor jou. Geef jezelf toestemming om aandacht te geven aan jezelf en te genieten!


Dru yoga is bij uitstek een yogavorm die met een combinatie van eeuwenoude technieken ruimte geeft, afstemming met het geheel realiseert en je eigen flow activeert.

Dit weekend gaat je veel opleveren als je je openstelt voor de ervaring in het moment en verwachtingen loslaat. We zullen samen lachen en losschudden, minder in de vorm (yang) maar meer naar de flow (yin) zodat je met liefdevolle focus kunt gaan kijken naar hoe en wat je beweegt.

Genieten en loslaten gaat moeiteloos vanuit een rustpunt waarin zelfliefde centraal staat. Nu eerst jij en dan de rest!


BEWEGEN VANUIT HET HART In dit Dru Yoga weekend verenig je mooi alle delen in jezelf: lichaam, gedachten, gevoel, energie en gewaarzijn. Met de Energy Block Release-series van de Dru worden blokkades opgeheven, kan de energie vrij stromen en ontstaat er inzicht en inspiratie.

De uitbundige naar buiten gerichte tijd van de zomer ondersteunt het gevoel van genieten. De verdieping in het contact met jezelf zorgt voor ruimte en loslaten.

Geef jezelf toestemming om je over te geven aan het Nu!


Onze insteek is een heerlijk gezellig ontspannen weekend.

Je vult het in naar je eigen voorkeur: met samen-zijn of juist liever even op jezelf.

Niets moet, alles mag.


Van harte welkom

Annette en Jeannine

Your Instructor

Annette Paulich

Annette Paulich

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. To manage all your collections, click on the Content Manager button in the Add panel on the left.

  • Whatsapp_37229
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page